18.02.04. - 16h / Fenyvesliget Egyesület - 2018. évi rendes közgyűlés

 

Kedves Lakótársak!

A Fenyvesliget Egyesület éves rendes Közgyűlését 2018. február 4-én, vasárnap 16:00 órai kezdettel tartjuk a Fenyves Sportcsarnok előterében.

Az Egyesület alapszabályának VI. 1./ c./ pontja értelmében (https://www.fenyvesliget.com/dokumentumok menüpont alatt) a határozatképességhez a szavazásra jogosultak 50% + 1 tagjának jelen kell lenni.

Amennyiben a fent meghirdetett időpontban a Közgyűlés határozatképtelen, a megismételt közgyűlésre 2018. február 4-én, vasárnap 16:30 órai kezdettel kerül sor.

 

A Közgyűlésen a Vezetőség:

  • beszámol az Egyesület 2017. évi tevékenységéről, elszámolásáról és eredményeiről,
  • bemutatja a 2018. évre előkészített terveit,

 

Az idei közgyűlésen a vezetőség megújítása elengedhetetlenné válik, mert az egyesület alelnöke hivatalosan benyújtotta lemondását. Indoklásában a vállalkozásával járó megnövekedett üzleti feladatait nevesítette, amelyek nem teszik számára a továbbiakban lehetővé az egyesületben betöltött tisztségének ellátását.

Kérjük, aki érez magában elhivatottságot az Egyesület vezetőségében való szerepvállalásra, az jelentkezzen előzetesen a vezetőség bármely tagjánál.

 

Fentiek miatt kiemelten számítunk a tagság megjelenésére, aktív közreműködésére, javaslataira az Egyesület működésével és tevékenységével kapcsolatban.

A tagok hozzászólásait előzetesen írásban a fenyvesliget@gmail.com címre várjuk, vagy a közgyűlés erre kijelölt szakaszában, szóban is megtehetik.

 

Kérek mindenkit, hogy tegye szabaddá magát ezen a napon és jöjjön el a Közgyűlésre.

Aki valamilyen oknál fogva még sem tud részt venni személyesen, a mellékelt meghatalmazást kitöltve és a Közgyűlésre eljuttatva biztosíthatja szavazatát és képviseletét.

 

Üdvözlettel:

 

Osztrogonácz Ivó

elnök

Meghatalmazás:

2018_kozgyules_meghivo_-_meghatalmazas.pdf

vissza