Fenyvesliget Egyesület közgyűlés / 2022. január 29., szombat, 14:00

 

Kedves Lakótársak!

A Fenyvesliget Egyesület éves rendes Közgyűlését 2022. január 29-én, szombaton 14:00 órai kezdettel tartjuk a Csigaházban (Kistarcsa, Deák Ferenc u. 1.).

Az Egyesület alapszabályának VI. 1./ c./ pontja értelmében (https://www.fenyvesliget.com/dokumentumok menüpont alatt) a határozatképességhez a szavazásra jogosultak 50% + 1 tagjának jelen kell lenni.
Amennyiben a fent meghirdetett időpontban a Közgyűlés határozatképtelen, a megismételt közgyűlésre 2022. január 29-én, szombaton 14:15 órai kezdettel kerül sor.

A Közgyűlést az alábbi napirendi pontokat szerint vezetjük le:

  • a Vezetőség beszámol az Egyesület 2021. évi tevékenységéről, pénzügyi elszámolásáról,
  • a Vezetőség bemutatja a 2022. évre előkészített terveit,
  • a közgyűlés határoz a Vezetőség összetételéről,
  • hozzászólások és vélemények

 

Továbbra is kiemelten számítunk a tagság megjelenésére, aktív közreműködésére, javaslataira az Egyesület működésével és tevékenységével kapcsolatban.

A tagok hozzászólásait előzetesen írásban a fenyvesliget@gmail.com címre várjuk, vagy a közgyűlés erre kijelölt szakaszában, szóban is megtehetik.

 

Kérek mindenkit, hogy tegye szabaddá magát ezen a napon és jöjjön el a Közgyűlésre.

Aki valamilyen oknál fogva még sem tud részt venni személyesen, a mellékelt meghatalmazást kitöltve és a Közgyűlésre eljuttatva biztosíthatja szavazatát és képviseletét.

 

A pandémiás helyzet miatt szükség esetén szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy online is rész lehessen venni a Közgyűlésen. Ehhez kérek mindenkit, hogy ez irányú igényét 2022. január 26-ig adja le a fenyvesliget@gmail.com e-mail címen.

 

Üdvözlettel:

 

Osztrogonácz Ivó

elnök

2022_kozgyules_meghivo_-_meghatalmazas.pdf

vissza