Fenyvesliget Egyesület Közgyűlés / 2023. március 3., péntek, 18:00

 

Kedves Lakótársak!
A Fenyvesliget Egyesület éves rendes Közgyűlését 2023. március 3-án, pénteken 18:00 órai kezdettel tartjuk a Fenyves Sportcsarnok előterében (Kistarcsa, Raktár krt. 5.).

Az Egyesület alapszabályának VI. 1./ c./ pontja értelmében (https://www.fenyvesliget.com/dokumentumok menüpont alatt) a határozatképességhez a szavazásra jogosultak 50% + 1 tagjának jelen kell lenni.

Amennyiben a fent meghirdetett időpontban a Közgyűlés határozatképtelen, a megismételt Közgyűlésre 2023. március 3-án, pénteken 18:15 órai kezdettel kerül sor.

 A Közgyűlést az alábbi napirendi pontokat szerint vezetjük le:

  • a Vezetőség beszámol az Egyesület 2022. évi tevékenységéről, pénzügyi elszámolásáról,
  • a Vezetőség bemutatja a 2023. évre előkészített terveit,
  • a Közgyűlés határoz a Vezetőség összetételéről,
  • hozzászólások és vélemények

Továbbra is kiemelten számítunk a tagság megjelenésére, aktív közreműködésére, és folyamatos javaslataira, észrevételeire az Egyesület működésével és tevékenységével kapcsolatban.

A tagok hozzászólásait előzetesen írásban a fenyvesliget@gmail.com címre várjuk, vagy a Közgyűlés erre kijelölt szakaszában, szóban is megtehetik.

Kérek mindenkit, hogy tegye szabaddá magát ezen a napon és jöjjön el a Közgyűlésre.

Aki valamilyen oknál fogva még sem tud részt venni személyesen, a mellékelt meghatalmazást kitöltve és a Közgyűlésre eljuttatva biztosíthatja szavazatát és képviseletét.

 

2023_kozgyules_meghivo_-_meghatalmazas.pdf

 

Üdvözlettel:

Osztrogonácz Ivó

elnök

vissza