FENYVESLIGET EGYESÜLET

Fenyvesliget Egyesület rendkívüli közgyűlés - 2014. szeptember 6., 14 óra

 

Rendkívüli közgyűlést tartunk az alapszabály módosítás tárgykörében a törvényi kötelezettség teljesítésére.

Kedves Fenyvesliget Egyesületi Tagok!

 

Az egyesületek működését is szabályozó jogszabályi környezet változása miatt Egyesületünk Alapszabályának az előírásokhoz igazítása-, módosítása válik szükségessé. Ennek szövegtervezete elkészült, melyet csatoltan megküldünk szíves tájékoztatásul.

A kötelező változtatáshoz kapcsolódva, egy eljárásban, a tevékenységi kör bővítésére is javaslatot teszünk a tagság felé. A tevékenységi kört a „Természetjárás” tárgykörével kiegészítjük.

 

Az alapszabály előírásaival összhangban a fenti módosításhoz Közgyűlés összehívása szükséges, melynek egyetlen napirendi pontja a fenti módosítások szerinti alapszabály elfogadása lesz!

 

A Közgyűlést 2014. szeptember 6-án, szombaton 14:00 órai kezdettel tartjuk a közösségi téren (játszótér mellett), egybekötve a Bogrács Fesztivál rendezvénnyel.

Az Egyesület alapszabályának V. 1./ d./ pontja értelmében tárgyi határozatképességhez a szavazásra jogosultak 67% + 1 tagjának jelen kell lenni (http://fenyvesliget.com/documents/alapszabaly.pdf).

Amennyiben a fent meghirdetett időpontban a Közgyűlés határozatképtelen, a megismételt közgyűlésre 2014. szeptember 6-án, szombaton 14:30 órai kezdettel kerül sor.

A megismételt közgyűlésen – tekintet nélkül a megjelentek létszámára- a Közgyűlés határozatképes.

 

Továbbra is várjuk a tagság aktív közreműködését, javaslatait az Egyesület működésével és tevékenységével kapcsolatban a fenyvesliget@gmail.com címen.

 

Kérek mindenkit, hogy tegye szabaddá magát ezen a napon és jöjjön el a Közgyűlésre és a Bogrács Fesztiválra.

Aki valamilyen oknál fogva még sem tud részt venni személyesen a Közgyűlésen, a mellékelt meghatalmazást kitöltve és a Közgyűlésre eljuttatva biztosíthatja szavazatát és képviseletét. Ebben az esetben is azonban a Bogrács Fesztivál élményeiről lemarad!

 

Üdvözlettel:

Osztrogonácz Ivó

elnök

vissza