FENYVESLIGET EGYESÜLET

Fenyvesliget Egyesület rendkívüli közgyűlés / 2021. október 6., szerda, 17:30

 

Kedves Lakótársak!

A Fenyvesliget Egyesület az alábbi ügyben rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi 2021. október 6-án, szerdán 17:30 órai kezdettel a Játszótér melletti közösségi térre.

Az Egyesület alapszabályának VI. 1./ c./ pontja értelmében (https://www.fenyvesliget.com/dokumentumok menüpont alatt) a határozatképességhez a szavazásra jogosultak 50% + 1 tagjának jelen kell lenni.

Amennyiben a fent meghirdetett időpontban a Közgyűlés határozatképtelen, a megismételt közgyűlésre 2021. október 6-án, szerdán 17:45 órai kezdettel kerül sor.

 

A Közgyűlést az alábbi napirendi pont miatt hívjuk össze:

  • A kistarcsai Fenyvesliget lakóterületen található Zsálya, Galagonya és Kamilla utcák leromlott ideiglenes útburkolatának felújítására lakói és önkormányzati együttműködés keretében állag javítási munkálatokat tervezünk, hogy közlekedésre alkalmasabb útfelület-, ezáltal egy élhetőbb lakókörnyezet alakulhasson ki.

A városvezetéssel folytatott egyeztetések eredményeként most lehetőség nyílna fentiek idei évben történő megvalósítására!

Fenti célok összhangban vannak az alapszabályunk 1. -  6. pontjaiban foglaltakkal, de a tagságunk megerősítő támogatását szeretnénk kikérni ehhez.

A fenti fejlesztés során az Egyesület pénzügyi egyenlege nem módosul, az Egyesület kizárólag koordinációs szerepet tölt be.

 

 

 

Kérek mindenkit, hogy tegye szabaddá magát ezen a napon és vegyen részt a Közgyűlésen.

Aki valamilyen oknál fogva még sem tud részt venni, az alábbi meghatalmazást kitöltve és eljuttatva a vezetőség részére biztosíthatja szavazatát és képviseletét.

 

Üdvözlettel:

 

Osztrogonácz Ivó

elnök

Rendkívüli_közgyűlés_meghívó_és_meghatalmazás

vissza