Mikulás Ünnepség - 2015

 

2015. december 6., vasárnap

Idén is eljön hozzánk a Mikulást!

Kedves Lakótársak!

Örömmel és várakozással telve ezúton értesítünk Titeket, hogy a Mikulás az idei évben is ellátogat hozzánk, és megajándékozza az Őt fogadó gyermekeket!

A játszótér melletti közösségi téren lévő fenyőfánál állítjuk fel a vendégváró sátrat, és itt gyülekezünk a Mikulás érkezését várva.

Az időpont: 2015. december 6, vasárnap.

Várható menetrend:

- 15.30-tól várjuk a téren azon kedves, barkácsolni szerető és akaró gyerekeket, felnőtteket, akik a fenyő feldíszítéséhez karácsonyfa díszek készítésében vennének részt.

- 16.30-kor a fából közösen karácsonyfát varázsolunk.

- 17.00-kor megérkezik a Mikulás és kiosztja a gyermekeknek az ajándékcsomagokat.

Ezt követően lehetőség nyílik majd a Mikulás lovaskocsijával furikázni is egy kicsit.

- A rendezvény terv szerint 18.30-ig tart, vagy amíg a jókedv és a társaság bírja. Az időjárás nem lehet az idén sem akadály!


A hangulat fokozása érdekében, aki tud, hozzon süteményt, teát, forralt bort...., amelyet a karácsonyfa fényeinél, a tűzrakóban gyújtott tűz meghitt melegsége mellett közösen elfogyasztunk. A pontos igények (csomagszám, hogy senki ne maradjon csomag nélkül) felmérése érdekében kérjük a szülőket, hogy legkésőbb 2015. december 1-ig adják le a jelentkezésüket a fenyvesliget@gmail.come-mail címen.

A jelentkezésben kérjük a gyermek(ek) nevét, korát, a szülő nevét és a lakcímet megadni.

Egyesületi tagok gyermekeinek a csomag ingyenes, nem egyesületi tagok esetében gyermekenként 1000 Ft térítési díj ellenében tudunk csomagot biztosítani, melynek árát előzetesen vagy a helyszínen lehet kifizetni.

Aki hallja, adja át!


Szeretettel:

Fenyvesliget Egyesület

vissza